11 Kasım 2016

Gastronomi Turizmi Komitesi Toplantısı / 10 Kasım 2016

10 Kasım 2016 tarihinde 360 İstanbul Grubunun şefve sahibi Mike Norman ev sahipliğinde 1924 İstanbul (Rejans) Restaurant’ta Gastronomi Turizmi Komitesi toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda Gastronomi Turizmine yönelik görüşmelerde bulunulmuş, Komite Başkanı Hande Arslanalp,  Travel Turkey 2016 fuarı kapsamında gerçekleştirilen Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi hakkında komiteye bilgilendirme yapmıştır.

Söz konusu toplantıya Birliğimizi temsilen İhtisas Komiteleri Departman Sorumlusu Neyir Seda Aktürkoğlu, Feyzanur Ateşçi ve Mustafa Demircan katılım göstermiştir.

  • Gastronomi Turizmi Komitesi Toplantısı / 10 Kasım 2016
  • Gastronomi Turizmi Komitesi Toplantısı / 10 Kasım 2016
  • Gastronomi Turizmi Komitesi Toplantısı / 10 Kasım 2016